Ördögnyelv termékek rendeléseÖrdögnyelv kapszula

Figyelmeztetések az ördögnyelv használatát illetően

(5/1)

Az ördögnyelvet igen hatékonyan lehet használni fogyókúrás célokra, illetve a cukorbetegség kezelésére is. Mivel az ördögnyelvből előállított gél nagyon lassan mozog végig a tápcsatornán, ezért lassítja a szénhidrátok felszívódását, illetve hosszabb ideig tartja fenn a jóllakottság érzetét. Ennek eredményeképpen csökkenti a vércukorszintet és a kalóriabevitelt, ami a fogyókúrázók és a cukorbetegek számára egyaránt előnyös. Az ördögnyelv hatóanyaga, a glükomannán blokkolja bizonyos tápanyagok feszívódását, illetve megakadályozza, hogy a szervezet felesleges epesavakat termeljen, így a koleszterinszint szabályozásában is nagy segítségre van. Persze ennek ellenére van néhány olyan dolog, amire mindenképpen oda kell figyelni a használata során.
 

Figyelmeztetések, óvintézkedések

Nagyon fontos odafigyelni arra, hogy az ördögnyelv elfogyasztásával legalább 8 deciliter vizet igyunk meg rövid időn belül, mert így el lehet kerülni, hogy az ördögnyelvből készült gél a tápcsatorna valamelyik részében elzáródást okozhasson. Erre fokozottan oda kell figyelni abban az esetben, ha az ördögnyelvet nem por, hanem kapszula formájában fogyasztjuk. Az ördögnyelv nem emészthetőe  a szervezet számára, ez egy olyan rostos anyag, ami változtathatatlan formában halad át az emésztőrendszeren, majd ürül ki a szervezetből. Éppen ezért nagyon óvatosan kell eljárni, ha gyermekünknek adnánk az ördögnyelvből. Ezenfelül nem ajánlott az ördögnyelv fogyasztása terhesség és szoptatás alatt, illetve a közelgő műtét előtt is le kell állni a fogyasztásával.

A cukorbetegek is kerüljék az ördögnyelv rendszeres fogyasztását, mert míg alkalmi fogyasztása számtalan előnnyel jár, rendszeresen fogyasztva túlságosan lecsökkentheti a vércukorszintet, ami hipoglikémiát eredményezhet. Bár az ördögnyelv egy természetes anyag, azt mindig az orvos felügyelete mellett szabad csak használni.

Kérdezzük meg orvosunkat az ördögnyelv használatát illetően, ha valamilyen más gyógyszert szedünk rendszeresen.

Értékelés
(5/1)
Értékelés Írása
Ez a név fog megjelenni a hozzászólásodnál!
Pl.: Nagyon egészséges, jó ár, stb.
Pl.: Csomagolás, kevésbé hatásos, stb.
Minimum 20 karaktert írj! Az elküldött értékelés perceken belül megjelenik az oldalon! (Kötelező).
Legújabb értékelés
Értékelést írta
Csaba Attila
2018-03-21
Ami tetszik: Nekem bevált Ami nem tetszik: kicsit drága

A csokis Ördögnyelv shake nagyon finom szerintem, így nem okoz gondot betartani